top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverhetboekhoekje

The Archivist blog tour GIVEAWAY



Hallo iedereen.

Vandaag werk ik samen met Good Choice Reading om jullie een giveaway te brengen voor het boek The Archivist van Christy Sloat.

Dit boek is het tweede deel in de reeks, maar men heeft mij verteld dat het eerder een companion is en dus perfect te lezen is op zichzelf. Mij lijkt het allesinds een zeer leuk boek dus daarom wou ik het met jullie delen.



Over het boek


The Archivist van Christy Sloat

Genre: Upper YA

Serie: The Librarian Chronicles #2 (companion novels

Taal: Engels


"Met het wonderlijke van Alice in Wonderland en de romantiek van Outlander duik terug in het volgende deel van de Librarian Chronicles."


Shavanna Preston heeft een unieke en kostbare gave: de mogenlijkheid om door de tijd te reizen doormiddel van boeken. Zij, en andere die deze gave delen, worden opgezadeld met de gigantische taak geschiedenis te bewaren. Samen staan ze bekend als The Librarians.


Terwijl ze onderzoek naar de beruchte bandiet Sir Malcom Wash tijdens de vurige conflicten van de 14de eeuw, verliest ze het enige wat haar bind aan haar eigen tijd. Ze moet rekenen op haar kennis van zowel het heden als het verleden om lang genoeg te overleven tot ze een weg naar huis kan vinden. Onderweg vraagt ze de hulp van een buitenstaander genaamd Eoin. Onder zijn begeleiding, raakt ze misschien nog thuis. Het is een gedurfd en gevaarlijk avontuur, maar dan, dat is Eoin ook.





 

Over de auteur


Christy Sloat woont in New Jersey samen met haar man, twee dochters en haar Chiauhua, Sophie. Christy heeft haar liefde voor lezen en schrijven omarmd vanaf een zeer jonge leeftijd en was geïnspireerd door haar grootmoeders liefdevolle steun. Ze houdt van avondtuurlijke reizen met vrienden en staat er voor bekend om zich te verliezen in een boekenwinkel. Ze is een "bestselling" auteur van veertien boeken waaronder, The Librarian, The Visitors serie, The Past Lives serie en de prijs-winnende Slumber Duologie.





 

En dan nu voor het leukste en belangrijkste deel van de post, de giveaway!!!

Alles wat je moet doen is de link beneden aankliken en dan kom je bij de giveaway.

De prijs is een gesigneerde versie van het boek The Archivist.





Veel succes!

-E

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page